Baseballafton!

Ja, inte för min del. Kvinna är gräsänka, en lördagskväll! :-] Iceman fick ett telefonsamtal i veckan från en Baseballkompis från nånstans andra sidan Sthlm…. VM i Baseball går av stapeln i Sverige och denna Mike hade fixat biljetter till ‘sitt’ Baseballag. Det fanns ett Baseballag i Edsberg en gång i tiden, där Iceman var Pitcher. Iceman, han jublade, bokade Lördagskvällen i Baseballens tecken och lämnade kvinna vind för våg…. Kvinna myser, har just tittat på Gone in 60 seconds. En film som kvinna kan se fler gånger.

Innan Iceman lämnade mig så åkte vi en sväng till Plantagen. (favvobutiken?) Mina Icapellisar har gjort sitt, de ligger numer i komposten och istället har jag satt nåt ljungliknande i krukorna (De ser ut som ljung men är inte perenna).

Sen kom kvinna på att rosorna skulle flyttas från rabbatten på framsidan och sättas på en ny plats. Iceman, snäll som han är tog fram spaden och skottade bort en bit gräsmatta i hörnet mot grannen. Precis enligt kvinnas direktiv, kvinna är bra arbetsledare… eller kanske är Iceman en lyhörd make?

I alla fall, nu bor rosorna i en egen liten trekantig jordhörna. Jag har aldrig riktigt gillat de där rosorna, så skulle de passa på att vantrivas och vissna ner så är det inte hela världen. Då får jag köpa något nytt och stoppa ner där i stället. hehe 🙂
Sen har kvinna bakat också!
Till sist!
Kvinna tittar på (med ett tre kvarts öga) ”Här är ditt liv”
Han, Mikael Persbrandt, måste missat nåt! Röda skor, ljusblå strumpor och mörka byxor! HALLÅ! Är han färgblind??
Kvinna tycker! Persbrandt är en kaxig jäkel.
Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s