Hundväder?

Jäkla höst! Kvinna har kommit fram till att hösten är helt OK när solen skiner. Annars är hösten skit! Att kvinna blivit förkyld gör ju inte saken bättre. Det som förgyllde min söndag var att son2 med flickvän kom på middag och mormor och dotter! Här beundrar son med flickvän min vildpelargon med små, små blommor. Potatisgratäng och stek bjöd jag på till middag, för son2 blev det lax.
Jag hade planer på att hinna massviss med grejor i dag men icke.
Lite saker hann vi med i alla fall. Vi hade tavlor som inte blivit uppsatta men som var uppställda på golvet där de var tänkta att sitta på väggen. Nu sitter de på väggen i stället för att stå på golvet… Iceman har gjort ett grovjobb i musikrummet, gamla datorbordet står i garaget i väntan på vidare transport till returen, gamla vinyler är utsorterade för utförsäljning. Summa summarum det har varit en bra helg, trots vädret.
Annonser

5 thoughts on “Hundväder?

  1. Jo, nog är det så. Men kvinna håller på att förlika sig med att aldrig mer ha husdjur… Katt var ju enkelt att göra sig av med i tanken men hund!??? Ajaj så tungt! Kvinna är hundmänniska! Allergisk sån :-((((((((

    Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s