Boda Borg i Oxelösund

Boda Borg i Oxelösund är kul, vi var där med jobbet. Roade oss kungligt. Uppdelade i 7 lag sprang vi mellan de olika cellerna och löste problem, kröp i tunnlar, balanserade på bildäck mm. Attans så roligt hade vi. Ett lag vann, ett lag kom sist och resten kom däremellan. Ja vi jobbade lite också, bl.a. med pågående förbättringar. Middag och övernattning på hotell Ankaret.


Till förrätt var det sparris med brödkrutonger, till huvudrätt Lax och bakad potatis och sås. Citronfromage i mangosås till efterrätt.
Till detta fick vi rött eller vitt vin med eller utan alkohol. Å kaffe på maten förståss.

På morgonen försökte Iceman att flytta på badrumströskeln så pass hårt att det uppstod blodvite. Kvinna blev alltså väckt till ett illvrål i stället för ett käckt godmorgon!
Stackars tån är nu lite röd och svullen.

I dag var vi också på Boda Borg men nu var det hårt arbete på agendan. Nästan hela tiden! Lunchen intogs på Ankaret, kycklingfile på potatisgratäng med paprikasås. Efter lunchen var det några som sprang till Astrids väv & stickgarner. Behöver jag berätta att kvinna var där först? Men jag blev besviken, för inte 17 fanns det något som hade med vävstolar att göra i den butiken….Trodde ju att det skulle finnas sammetsgarn till mina evighetstabletter 😦

Kvinna får sticka något i stället!
Till sist!
Kvinna är övertrött, det känns som jag inte sovit i  min säng på flera år…
Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s