Kvinna är med propeller.

Just! En propeller minsann. Så nu så, är temat i min trädgård så gott som färdigt. Det enda som saknas nu är en kvast eller en prick. Iceman får snickra, han bestämmer vad det blir.
Propellerern fick vi av E&J i helgen när vi hälsade på dem. Jag har talat om för dem att jag letade propeller … vilket de kom ihåg.
Vi var ut på sjön!
J tar ner kapellet.
Framme vid Kungsholmskär, en fin liten vik. Alldeles ensamma var vi, så det blev nakenbad- 23 gr i vattnet. Alldeles för kallt enligt mig, badade fötterna, inte mer. De andra badade desto mer.
På eftermiddagen kom det en skur så vi packade ihop fort av bara 17 och stack i väg hemåt Strängnäs. Framåt kvällen hade regnet gjort ett uppehåll så vi tog en promenad runt Västerviken med ölstopp. Det var fullt med båtar i gästhamnen (alltid kul att titta på båtar). Senare, efter vi ätit en god middag, kom regnet tillbaka så vi flyttade in oss under tak och spelade rummikub till sena natten.
Efter frukost i morse packade vi ihop våra påsar och drog oss så sakteliga mot Södertälje. Först ett stopp på Solberga, ett måste om kvinna befinner sig i Strängnäs, det finns alltid något att inhandla där. Möbelvaruhuset  öppnade inte förrän 11så den butiken fick vi hoppa över precis som ÖB. ÖB finns ju även i Södertälje så när vi kom hem tog vi en sväng förbi ÖB och inhandlade ”tennisrack” av värsta sort 🙂
J hade ju ett och inte kan vi vara sämre.
Geting/mygg/insektavallasorter-dödare! Elektrisk! Du håller in en knapp samtidigt som du svingar racketen mot insekten och poff, den får en elshock och blir vimmelkantig. Sen är det upp till dig om du trampar ihjäl getingen eller bizzzar upp den med racketen….
Till sist,
Vi har haft en helt underbar helg tillsammans med goda vänner.
 
Fjärilsbesök i vår trädgård.
bless bless 
Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s