Nu ska jag blogga igen.

Tänkte först inte göra det för humöret är inte på topp eller nåt sån´t. Sen tänkte jag på vad jag gjort idag och kom på att jag ska nog skriva en rad eller två. Lustigt vad en shoppingrunda kan ändra humöret från botten till toppen.
Haha, jag börjar med att jag har ett par veckors tid funderat på nytt vardagsporslin och i dag slog kvinna till.
Jag åkte till Liljeholmstorg och öppnade plånboken. Skärholmen är inget alternativ för kvinna så det åker jag gladeligen förbi men Liljeholmstorg, Yes! Måste lära mig att läsa skyltar bara så att jag slipper ta en omväg över Kungsholmen och tillbaka på motorvägen … Sen körde jag av vid Gröndal för jag vet att det ligger i närheten av Liljeholmen. Jodå kvinna hittade faktiskt i Gröndal … skyller på min inbyggda GPS som jag tydligen har aktiverad när jag kör bil, eller? 🙂
Släta fina tallrikar …
Kom fram gjorde jag i alla fall och i Gröndal satte jag på hjärnkompassen och hittade rätt. Kvinna körde som på räls i Gröndal, kan det vara Tvärbanan månne? (jaja, nu vet jag tre människor som skrattar när de läser detta. K, som berättar för B vad jag gjort, å så kära Iceman …)
Djup tallrik, som inte är rund tilltalade kvinna.
Skålar som inte kvinna kunde motstå!
Willeroy & Boch, så nice!
Shoppade även detta brickbord!
Tänkte ha det på flotten, kvinna har en liten pall där just nu och den är lite liiten. Jepp, kvinna såg brickbordet på farstubron på torpet i Hälsingland, måste ha! K berättade var hon köpt det; Liljeholmstorg! Yes!
I helgen var vi med goda vänner i deras sommarhus i Hälsingland, strax utanför Söderhamn. Garntjänst ligger i närheten … behöver jag säga mer? Hm, shoppade lite garn minsann, precis som K också gjorde! Sen åkte vi vidare till Växbo Lin, shoppade lite till, å vidare till ett till ställe som jag i skrivandes stund inte kommer ihåg namnet på. Där åt vi lunch, raggmunk med fläsk och rårörda lingon, svakalega gott (å shoppade lite till).
Nu måste jag hejda mig i mitt shopperi en stund …
Till sist
Ett resultat av fågelmateri i vintras!
bless bless
Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s