Ny leksak

Jupp kvinna har skaffat en ny rolig leksak!
Den är jättebra. Vi var och letade ny mobiltelefon till Iceman då kvinna såg dammsugaren. Kan jag få en sån? sa jag. Visst svarade Iceman, nu leker kvinna med nya kompisen varje dag. Den är något helt annat än centraldammsugaren med nio meter sladd. Att släpa fram 9 metern så fort det hamnar lite smulor på mattan blir inte av. Den här däremot, Yes! Å den är riktigt bra, suger i sig allt, getingar, brödsmulor, garntrådar och mycket mer.
Den här getingen däremot är ingen vanlig geting. Den kröp på insidan av vårat sovrumsfönster i lördagsmorse. Iceman fick ut den men den ramlade ner på markisen och tycktes trivas där. Inte vill vi ha platt geting inrullad i markisen, inte. Så jag tog en hederlig flugsmälla, lutade mig ut genom fönstret, med livet som insats, och klappade till utav bara fan på markisen bredvid getingen. Getingen flög i en vid båge och försvann ner på altanen, chockskadad och halvdöd. Iceman sprang ner till nedervåningen, tog fram måttbandet och mätte den lille raringen, 2.5 cm!
Äntligen! Ja det kan skrivas ännu en gång, äntligen är mina tallriksunderlägg nästan färdiga. Färdigvävda är de i allafall. Jag har sicksackat och klippt isär dem också. Problem fick jag när jag skulle fålla dem. Symaskinen gillar inte när det är så tjockt lager, två nålar gick av när jag fållade den första. Så nu funderar jag på hur fasiken jag ska bära mig åt för att få de andra 7 fållade.
Hur som helst, kvinna provdukade med finporslinet på den enda färdiga bordstabletten.
Å ja, kvinna blev nöjd.
bless bless.
Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s