Härlig helg med matine

På väg till China gick vi förbi denna snygga Jaguar, mmm, I like!
Matinette med Magnus Uggla på China. Inte fy skam, vi skrattade så tårarna rann. Kanske inte så mycket med Magnus. Men Annika och Per, ojoj, de var så roliga. Å Sarah Dawn Finer sjunger ju öronen av vem som helst. Hon borde fått sjunga lite mer tycker jag.
Som vanligt när mo och kvinna är på galej har vi ”små hittavägenproblem”. Jag har som vanligt noll koll men mo vet alltid åt vilket håll vi ska åt. Vi gick förbi Kungsträdgården …
När den här mannen (Peter Eriksson, Milöpartiet) kom ut på scenen och sjöng Blommig falukorv för alla som ville lyssna.
Han kan inte sjunga han! Men han bjöd på sig själv. Sen drog vi vidare till Berzeli Park för China ska ju ligga där, mittemot.
Berzeli Park, många träd! Det var träden vi tog sikte på när vi irrade omkring i innerstan. -Där måste det vara … Men oops plötsligt står vi på ett torg. Vilket torg? – Normalmstorg! – Aldrig! – Jo, det står Norrmalmstorg på skylten där på väggen … – Men var är LOborgen då? Ja, ja… men vi hittade fram till slut.
Å där var China men kvinna såg bara Berns! Titta lite mer åt höger sa mo, Å där var den ju!
Innan vi bänkade oss på våra sittplatser på China, åt vi lunch på
Buffelunch, mycke kladd, många röror och väldigt söt och god kaka till kaffet.
Sen sprang vi, i regnet, över gatan till China …
 
Å tittade på bl.a. denna lilla man! JO, han är väldigt liten och smal om bena, tillika om armar och hals … i alla fall om kvinna jämför Magnus med Sara Dawn Finer.
Till sist!
I dag har det varit trädgårdsarbete för hela slanten, Pellisar hit, Pellisar dit. Iceman var iväg och köpte mer förrådshyllor igår och satte ihop dem i dag. Kvinna ställde in hyllorna i förrådet och parkerade pellisar på de översta hyllorna. Nu måste vi fixa dagsljus in dit också, annars blir pellisarna ledsna. Å några pellisar har jag ställt in i huset också för alla fick inte plats i förrådet. Kvinna fick en fin liten hylla fri från pellisar och fick en snilleblixt.
Jag ställer in den på toan och lägger handukar på den …
bless bless
Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s