Farmorsprinsen

Prins Bastian har fyllt fem månader!

 

Det kan vara skönt med ett bad i bland när det är varmt …. gissa om han tyckte om, händerna gick som trumvirvlar i vattnet. Farmor höllt sig på behörigt avstånd med mobilkameran i högsta hugg.
Efter det svalkande badet vankades det kvällsmat … i farmors famn minsann.

Här kunde jag stått hur länge som helst för att bara titta på honom när han sov … men Dave Edmunds och The Refreshment väntade på oss. I Eskilstuna hade Iceman sagt … Vi for till parken zoo …  – hej, var är alla bilar? Holmberget måste ligga här också, tyckte Iceman. – Holmberget? -Ja, Holmberget, Torshälla! …. – Meh! Torshälla är Torshälla, inte Eskilstuna! Kvinna knappade in Holmberget i GPS:en i telefonen och strax var vi på väg igen, 3,4 km för att vara exakt. Det gick som på räls, iceman gjorde som Inga sa! In the next roundabout take the first exit, turn now …. Inga är toppen när hon vägleder oss på våra utflykter, fast ibland försöker hon lura iväg oss till fel stad men än så länge har hon inte lyckats peppar peppar …!
Till sist!
The Refreshment var hejans bra ! ! ! … alla låtar lät lika utom en som var av lugnare art.  Dave då? Ja, han kom in på scen och sjöng några låtar och försvann …! Publiken var kul att titta på, äldre män och kvinnor, många har inte insett att de blivit äldre. Kommentaren som killen bakom mig fällde till sin kompis när det var dags för inklappningen av Refreshmentpojkarna har jag svårt att glömma! – Undras om man ska ropa på engelska eller svenska!
bless bless hälsar stolt farmor!

Annonser

2 thoughts on “Farmorsprinsen

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s