Kvinna bara vill …

… blogga en sista gång detta år!
Det har varit segt, väldigt segt ett tag och annat att tänka på som gjort att bloggtarmen har slagit knut, dubbelknut faktiskt. Men den har lossnat lite nu.
Willie har varit på årsservice och ”doktorn” talade om att bromsskivorna var rostiga! Om du bromsar nångång då och då (det lät som om jag aldrig använder bromsen), så kanske rosten slipas bort, annars så blir det till slut,  att bromsklossarna också rostar och du måste byta allt! = dyrt. Det räcker så bra med kostnaden på servicen. Kvinna kör numera med foten på bromsen i stället för på gaspedalen. Varningsblinkers på eller?
Nyårsmenyn är bestämd och bordet är dukat. Vi blir 3, Iceman, kvinna och morsan, som ska äta denna superba middag (som jag tänker hålla hemlig ett tag till)  jag har ju redan avslöjat att det blir oxfilé men resten …  Jag köpte ny duk på Hemtex häromdagen (duken är på bild), när vi var på Heron och kollade in lite andra saker. Mediabänk på Mio t.ex. Jodå vi hittade en men … det kanske finns någon som är bättre? Dotter var med också och hon kollade in en blue ray spelare på Media Markt. Vi åkte hem med varsin påse från Hemtex.
Till sist
Kvinna har testat det nya racerstrykjärnet!
Herrrejäklars vilket strykjärn, vilken friktion, vilka ångpuffar, wow!
bless bless hälsar kvinna!

Annonser

2 thoughts on “Kvinna bara vill …

  • Uj, nu blev jag rörd 🙂
   Tror ju säkert att det blir god mat hemma hos dig också, pysselkvinna som du är och med ny fin kokbok kan det inte bli fel.
   Glad att känna en kompis som du, önskar jag dig Gott slut och ett Gott nytt.
   Kram. S

   Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s