Fullt upp

Blev väckt kl 07.10 i morse av kaffekoppens duns i sängbordet, slog upp mina blå …hrm, bruna och såg kärleken stå där redo att ge mig morgonpuss. 100% service dygnet runt får jag av min kära Iceman. Kaffe och tidning i sängen är guldkantad vardagslyx. Tyvärr blir det inte så trevligt sen när kvinna upptäcker att klockan tickat på extra fort under tidningsbläddrandet. Upp fort som satan, duschar i raketfart och ansiktet, herregud ansiktet! Ser ju värre ut än Magica de Hex! Lite färg i nyllet och fram med plattången, sådärja, nu får jag duga. – Älskling, du skjutsar väl ner mig till pendeln? – Nej, det hade jag inte tänkt! ??? -Meh, jag hinner inte, du måste! – OK, då gör jag det. ´Shjup´kvinna är bortskämd! Sittandes på pendeln lugnar stressnerven ner sig ända ner till 0 och är borta för resten av dagen. Väl i Stockholm tar jag det lugnt.
Är ute i god tid innan mitt möte, så jag tar en promenad på Drottninggatan, fram och tillbaks. Går på mitt möte och när jag är klar där tar jag en promenad på …. Drottninggatan igen. 11.30 ringer Dotter, vi hade bestämt att träffas efter mitt möte. När vi sen träffas tar vi en promenad på … Drottninggatan! Hittar ett ställe som vi äter lunch på sen fortsätter vi att promenera på …? Ja, på Drottninggatan. In och ut ur affärer, till slut så skiljs våra vägar. Dotter ska till söder, uträtta ärenden och kvinna tar pendeln hem. Känns bra, mötet har gått bra och alltid lika roligt att umgås med `putte`!
xxxxx
Snön kom som en överraskning häromdagen!
Hann inte med att dra in markisen, först hade det regnat, blöt markis går inte att rulla in så den fick vara ute … sen snöade det! Iceman fick skotta snö från markisen, hujeda mig. Nu är den emellertid inrullad och ska så förbli tills det är vår på riktigt.
I helgen hade vi kärt Strängnäsfolk på besök, vi tog en promenad runt Glasberga sjöstad, jisses vad hus det kommit på plats sen sist vi gick där.
På kvällen, efter maten spelade vi spel. Rappakalja först,
vilket inte föll i god jord, är det bara kvinna som tycker detta spel är roligt?
Vi bytte strax till Rummikub!
Å se, genast blev alla nöjda och glada runt bordet.
Trevligt var det och liiite segt på söndagen men efter en promenad kändes det mycket bättre.
Till sist!
Kvinna blev så glad idag när jag öppnade ett kuvert jag fick med posten.
Jag hade blivit bortglömd i det stora massutskicket men ihågkommen till slut!
De är så fina, raringarna. Önskar er lycka i livet!
Så, nu hälsar kvinna bless bless

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s