Det har hänt lite

Kvinna har jobbat lite igen! Det är både jobbigt och jäkligt roligt. Men nu vidare till något mindre roligt 😦 och annat som är roligt 🙂
Den här stackars Stenknäcken såg skogen i sovrumsfönstret och flög i hög fart in i rutan. Vi låg i sängen och läste morgontidning när det tjongade till i fönstret och när vi tittade ut så ligger den lilla kraken på markisen och flämtar, han dog någon minut senare.
Så har vi varit på avskedsfest hemma hos chefen, med grillat älgkött, tipspromenad och tiokamp. Avskedstal med present till de som slutade nu i månadsskiftet, sorgligt värre. Här är prisbordet, överblivna saker från avdelningen. Alla kämpade tappert med tipspromenad och tiokamp för att bli först att plocka från detta eminenta prisbord. Det var en trevlig kväll med hög ljudvolym, somliga var väldigt hesa dagen efter.
Tapas Texmex från Santa Maria, kvinna buzzar lite 🙂 Jag har fått äran att testa dessa nya varor som kommit ut på marknaden, finns att köpa i butiken nu. Tapas Mangomojo är en höjdare liksom kexen som inte finns med på bild här, de tog slut alldeles för fort. En annan goding är cherrypepper, de går att fylla med en godisfyllning, typ getost utblandad i lite creme fraiche.
I går fick vi kärt besök från Island, Icemans lillebror kom på besök. Tanken bakom besöket var att lillebror skulle springa Stockholm Marathon men en skadad vad satte stopp för springaren. Så nu är han här som åskådare.
Presenter hade han med sig, Björklikören fick kvinna, svakalega god,
och favoritgodiset 🙂
Vi var till Stadion i dag, lillebror ville titta och se, andas in förväntningarna, hämta påsen med grejor …
Mycket folk som var och hämtade påse och bara tittade runt. I morgon blir det nytt Stockholmsbesök för att se alla springare.
Bless bless hälsar kvinna

Annonser

2 thoughts on “Det har hänt lite

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s