Bebis numro 2

Jepp, nu har vi varsitt barnbarn, Iceman och kvinna. Atli föddes 30 maj kl 17.12, vägde 3670g och 51 lång. Kortare och tyngre än Bastian! Iceman åkte och besiktigade den lilla nyprinsen redan dagen efter födseln och lämnade avundsjuk kvinna kvar hemmavid, ja någon måste ju jobba och kvinnan kan inte ta ledigt hur som helst. Kameran följde med Iceman och kom tillbaka med många fina bebiskort som kvinna fick sitta och dregla över. Men i går var det äntligen tid för ett besök då kvinna kunde följa med och hålla nyprinsen i sin famn.

DSCN0104-001En sådan söt lillprins det är, så liten och go. Kvinna ville inte riktigt släppa taget om den nytillkomna men gav till slut upp när Iceman började sucka högre och högre … kanske inte så högt och ljudligt suckande, det var mer kroppsspråket som uppmärksammade kvinna på att det var dags för en överlämning.
DSCN0108-001Till slut så fick då farfar hålla den lille godingen i sin famn, stor lycka och belåtenhet och att Iceman slutade att sucka, var till belåtenhet för kvinna.

Till sist då!
Det är sverigedagen i dag och vi hade planerat att åka upp till Stockholm för att tillbringa dagen där men så blev det inte … Vi vaknade så sent, och när vi åt frukost   (barnfamiljer äter lunch vid den tiden) ringde mormor och undrade om vi skulle vara hemma i dag för hon och son 1 tänkte komma förbi en snabbis. De kom vid 13 tiden, stannade på kaffe och till slut blev det också middag vad det led. En riktigt bra och lugn dag och vi tar Stockholmsbesöket på lördag i stället …om inget annat kommer i vägen då!
Bless bless hälsar glad och nöjd kvinna som i dag har umgåtts med sin stora son i flera timmar.

Annonser

2 thoughts on “Bebis numro 2

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s