Nu jämför jag lite och tycker lite

En bild i från i mars
Klätterhortensia jämför-1

Klätterhortensia 3 april-1

En bild från i dag, nog har knopparna blivit större … Inte de bästa bilderna att jämföras kan kvinna tycka. Kanske lyckas jag bättre nästa gång.
Igår var vi på förnöjsamheter med K & B, började med en tur på Fotografiska, kvinna var nyfiken på Erik Johanssons bilder. Realistisk surrealism enligt fotosidan. Han gör så häftiga bilder tycker jag. Sen var det en till utställning där som lockade: Ikoner Sätter du på dig olika strumpor den 21 mars varje år …  och håller med om följande citat: ”Vi tror på allas rätt att finnas till och ta sin plats i samhället” Se utställningen!
Efter Fotografiska åt vi mat på Akkurat och efter maten gick vi vidare till Wirströms Pub
Trevliga ställen bägge två. Sen åkte vi hem, med liten vilsegång, Iceman fick för sig att fel uppgång från tunnelbanan skulle vara bättre än den rätta. Fel fel fel! Helt vilse i pannkakan och kort om tid innan pendeln skulle gå frågade kvinna två killar ( två killar som skulle kunna vara mina matgäster på jobbet) om närmsta vägen till pendeltågstationen. Ja, efter diverse diskussion hit och dit gick vi ner i tunnelbanestationen samma väg som vi kom i från och gick ut på andra sidan. Vi hade två minuter till godo innan tåget hem kom in på perrongen. Puh!

Så har jag lekt lite i Lr igen då, kvinna tycker om!

Jag gillar´t!
Till sist, dagens bild

Klätterhortensia 3 april-1-4

Sen då, jo det var en riktigt trevlig helg och vi har gjort mycket men inte ett dugg i trädgården, den har blivit lite eftersatt minst sagt. Kräver bot och bättring nästa helg!
Bless bless

Annonser

3 thoughts on “Nu jämför jag lite och tycker lite

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s