I kväll blir det jobbigt

Kvinna har tagit många många bilder i två dagar, inte bra, för nu blev det svårt att välja och utrymmet på bloggen börjar att sina. Ska jag öppna en ny blogg eller sudda ut början av den här kanske? Början är inte så kul, så det skulle jag lätt kunna göra men vilket jobb och så måste jag ju skaffa en skämskudde då också…. I landsproblem, jag kör tills vidare, sen får jag se vad jag gör åt det  …

Koltrasthona 17 juni-1En koltrasthona svischade förbi och gjorde ett mikrostopp i trädet, lagom så jag hann med att få henne på bild. Det är jag inte van vid!

Hackspett 17 juni-1Sen kom hackspetten förbi med unge i släptåg, kvinna hoppade jämnfota av glädje!

Fjädrar i vassen17 juni-1På väg till jobbet stannade jag till vid skäggdoppingens bo som vanligt. I dag var det inte roligt, fjädrar över allt, både på land och i vattnet. Vems fjädrar?

Fjädrar 17 juni-1-2Tragiskt, inga skäggdoppingar någonstans och äggen var borta, vad har hänt?

skäggdoppingbo 17 juni-1Äggen borta, boet halvt under vatten och skäggdoppingarna puts väck!

skäggdoppingbo 15 juni-1Det såg bättre ut häromdagen …

Klematis 17 juni-1-2Regntyngd storblommig Klematis som är full i knopp. Kanske kompenserar den för två års utebliven blomning, vad vet jag.

Pion 17 juni-1-3Pionerna har gäster som vanligt.

Pion 17 juni-1Ja, vad ska jag säga mer än att jag gillar blommor, kan lusa ner hela internet med blommor 🙂

Myrhög 17 juni-1Funderar på, om vi kanske har termiter på gården på jobbet … Det är fullt av små högar där jag ställer cykeln.

Till sist, en bild på min favorit

Klätterhortensia 17 juni-1Klätterhortensian, inte så många blommor men det surrar bra mycket omkring den, kanske har jag gödslat för mycket, växer gör den i alla fall.
Bless bless

2 tankar om “I kväll blir det jobbigt

Lämna en kommentar