Det är potatisens fel

Kom knappt ur sängen i morse, ställde mig i duschen länge och sen kändes det bättre. Det var ju bra tänkte jag och gick ut med kaffe och tidning och satte mig i solen. Sen skulle jag hämta mer kaffe … Jo hej du! Kom ju inte upp ur stolen, det var ett jäkla bökande innan jag stod upprätt. Så jag ringde jobbet och försökte prata med en kollega, gick ju så där. Jävla skittelefoner säger jag bara, jag fick fram mitt meddelande till slut i alla fall. Så nu halvligger jag här i soffan och mår illa, bakpartiet molvärker non stop och jag skulle behöva något annat än alvedon …!  Efter mödosamt sorterande av händelser som kunnat orsaka mitt akuta ryggskott kom jag fram till att det är potatisens fel, 10 kg närmare bestämt.
Inte kan jag krypa på alla fyra och fota heller så det fick bli stående rakt upp och skjuta från höften eller något. En Iris fastnade i alla fall på bild …

iris 6 juli-1

Sen hittade jag ett grässtrå lätttillgängligt
Grässtrå 6 juli-1
Grässtrå 6 juli-2
Det höll mig sysselsatt i redigeringsprogrammet en stund undrar vad jag ska hitta på nu … Läsa en bok, sätta på en film kanske … fan vad jag inte tycker detta är kul.
Bless

Annonser

2 thoughts on “Det är potatisens fel

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s